Badeværelse​

​Uanset om du blot skal have skiftet et par ødelagte klinker, eller det er tid til at bygge et nyt badeværelse. Vi har stor erfaring med alle former for murerarbejde til badeværelser, lige fra den mindste reparation til de helt store projekter, uanset opgaven kan vi blandt andet varetage alt i:

  • Fliser
  • Klinker
  • Ombygning af badeværelse

Vi kan både udføre enkelte arbejdsopgaver eller varetage totalentreprise på hele badeværelset. Vi har faste og betroede samarbejdspartnere med gode erfaringer, så du er garanteret et arbejde af høj kvalitet.

God dialog = Den rigtige løsning til jeres badeværelse

Når vi laver et badeværelse, sørger vi altid for at kundens ønske til det færdige projekt er det vigtigste. Arbejdet skal være af høj kvalitet, men skal også have det ønskede udseende. Derfor tager vi os god tid til at høre hver kundes individuelle ønske som de vil have opført i deres nye badeværelse igennem god dialog, hvor vi gennem kundens ønsker og vores faglige sparring til opgaven finder den rigtige løsning.

Nyt Badeværelse (nær Hårby​)

Hele badeværelset blev rykket ned i et ældre hus,hvor efter der skulle bygges et helt nyt med gulv varme.

Her blev der støbt gulv, muret vægge til formning af brusenichen, pudset vægge i hele rummet og lagt fliser på både gulv og i brusenichen. 

Få et gratis tilbud​

Du er velkommen til at sende en forespørgsel på en opgave, så vender vi tilbage til dig med et tilbud.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Murerfirmaet Lindahl ApS

CVR: 37046582

Adresse​

Kalhavevej 27

8763 Rask Mølle

Kontakt

Telefon: 21 60 49 59

E-mail: sl@murerfirmaet-lindahl.dk