Badeværelse

Drømmer du om at få moderniseret og istandsat dit badeværelse?

Renovering af badeværelse tilbydes

​Drømmer du om at få moderniseret og istandsat dit badeværelse, så står vi hos Murerfirmaet Lindahl ApS klar til at tage imod din opgave. Vi tilbyder blandt andet renovering af badeværelse for private og erhverv i Horsens, Vejle og Skanderborg samt i andre omkringliggende områder.

Sådan kan vi hjælpe dig

​Uanset om du blot skal have skiftet et par ødelagte klinker, eller om det er tid til at bygge et nyt badeværelse, så kan vi hjælpe dig. Vi har stor erfaring med alle former for murerarbejde til badeværelser lige fra den mindste reparation til de helt store projekter.

Uanset opgaven kan vi med sikkerhed varetage alt inden for:

  • Fliser
  • Klinker
  • Ombygning af badeværelse
  • Renovering af badeværelse

Vi kan både udføre enkelte arbejdsopgaver eller varetage en totalentreprise af hele badeværelset. Vi har faste og betroede samarbejdspartnere med gode erfaringer, så du er garanteret et arbejde af høj kvalitet.

God dialog = den rigtige renovering af badeværelse

Når vi varetager en renovering af badeværelse, sørger vi altid for, at kundens ønske til det færdige projekt er det vigtigste. Arbejdet skal være af høj kvalitet, men resultatet skal også have det ønskede udseende. Derfor tager vi os god tid til at høre hver enkelt kundes individuelle ønsker, som de vil have opført i deres nye badeværelse, igennem god dialog, hvor vi gennem kundens ønsker og vores faglige sparring til opgaven finder den rigtige løsning.

Tidligere opgave: Nyt badeværelse nær Hårby

Nedenfor kan du se billeder af en tidligere udført badeværelsesopgave nær Hårby, som vi har varetaget. Hele badeværelset blev rykket ned i et ældre hus, hvorefter der skulle bygges et helt nyt med gulvvarme. Her blev der støbt gulv, muret vægge til formning af brusenichen, pudset vægge i hele rummet og lagt fliser på både gulv og i brusenichen.​