Renovering

Drømmer du om at få foretaget en udvendig istandsættelse og renovering af hus

Renovering af hus: Alt i facaderenovering udføres

Drømmer du om at få foretaget en udvendig istandsættelse og renovering af hus, så er du kommet til det helt rette murerfirma. Hos Murerfirmaet Lindahl ApS står vi klar til at hjælpe dig med lige netop den facaderenovering, du drømmer om. Vi varetager opgaver for både privatpersoner og forskellige former for erhverv i Horsens, Skanderborg og Vejle, men vi kører også gerne ud til kunder i andre omkringliggende områder, hvor der er brug for vores professionelle hjælp i forbindelse med udvendig renovering af hus.

Facaderenovering der matcher din bygnings behov

En facaderenovering kan dække over mange forskellige opgaver alt efter, hvad lige netop din facade har været udsat for. Er det tiden, der har tæret på murværket, eller er det en fugtskade, der gør, at facaden skaller? Eller måske har dit murværk været udsat for murbier, sætningsskader eller frostskader?

En facaderenovering kan blandt andet dække over:

  • Vandskuring
  • Oppudsning af facaden
  • Udkradsning og ilægning af nye fuger

Disse punkter kan gøre, at lige netop dit hus kommer til at fremstå knivskarpt og meget nyere.

Kontakt os og få en vurdering af en udvendig renovering af hus

Du er velkommen til at tage kontakt til os med henblik på at få foretaget en vurdering af din kommende renovering af hus i samråd med dig, inden vi går i gang med en eventuel facaderenovering. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på lige netop den husrenovering, der matcher din boligs behov, så du på forhånd ved, hvor meget du skal forvente, at projektet kommer til at koste dig.

Vi glæder os til at hjælpe dig i mål med din renovering af hus!