Reparation

Er det blevet tid til en reparation af murværk på dit hus eller din erhvervsbygning?

Reparation af murværk udføres

Er det blevet tid til en reparation af murværk på dit hus eller din erhvervsbygning, og leder du i den forbindelse efter en dygtig murer, der kan varetage din opgave? Så er vi hos Murerfirmaet Lindahl ApS et oplagt valg. Vi tilbyder blandt andet reparation af murværk for privatpersoner og erhvervskunder i Skanderborg, Vejle, Horsens og omegn.

Løbende behov for vedligeholdelse og reparation af murværk

Murede huse er bygget til at kunne holde i mange år, men der er en risiko for skader, hvis dit hus ikke bliver vedligeholdt og repareret løbende.

I et stort omfang har du mulighed for at forhindre og forebygge en del skader, hvis du jævnligt sørger for at tjekke dit hus efter for svage punkter, som for eksempel kan være:

  • Murværk
  • Vandskuring
  • Fundament (sokkel)

Skader på mursten og fuger

Murstenene tager normalt ikke skade af hverken vind eller vejr, men andre forhold kan forårsage skader på murstenene. Det kan for eksempel være, hvis huset sætter sig, får slag eller har skader efter fugt. Dels kan stenene løsne sig, hvis fugen bliver porøs, dels kan de gå i stykker af vind og vejrlig. De hyppigst sete skader på fuger og mursten er:

  • Løse eller smuldrende fuger
  • Løse mursten
  • Revner i mursten
  • Frostsprængninger
  • Porøse overflader

Hvis skaden er sket, så står vi klar til at hjælpe dig

Hvis fugerne er porøse eller smuldret væk, bør du få dem repareret. Mindre fugearbejde kan du godt udføre selv, men større fugearbejde og udskiftning af mursten bør udføres af en murer.

Mursten med revner, hjørner der er knækket af eller mursten, hvor overfladen er beskadiget eller ødelagt er mere udsatte for yderligere frostsprængninger, og den porøse overflade gør det muligt for fugt at trænge ind i muren. Derfor bør disse sten skiftes ud.

Hvis skaden er sket, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi bruger vores kompetencer til at vurdere skaden samt sørge for at foretage en reparation af murværk eller fuger med det bedst mulige resultat.​